Η φιλοσοφία μας

Παρακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις του σύγχρονου Design στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και αισθητικής κατασκευές, οι οποίες αναδεικνύουν μοναδικά το χώρο σας.

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής ή ανακαίνισης της κατοικίας σας, είμαστε δίπλα σας για να σας εξασφαλίσουμε την εξεύρεση των καλύτερων λύσεων. Αντιλαμβανόμενοι πόσο σημαντική είναι για εσάς η διαμόρφωση ενός χώρου, που θα σας εκφράζει, σας βοηθάμε ώστε η αγορά των κουφωμάτων, επιπλών κουζίνας να αποτελέσει μια σωστή και ικανοποιητική επένδυση για εσάς.

Κατά την αγορά των προϊόντων σας, η ομάδα της woodhouse-arvanitis σας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και τεχνικά σχέδια για την επιλογή του καταλληλότερου τύπου, διαστάσεων, σημείου τοποθέτησης ανάλογα με το χώρο, την τοποθεσία και το κλίμα.

Αποτελώντας πάντα μία οικογενειακή επιχείρηση, η woodhouse-arvanitis συνεχίζει τη μακρά πορεία της. Άνθρωποι εξειδικευμένοι, με μακροχρόνια εμπειρία, άριστη γνώση και αφοσίωση στο αντικείμενο τους αποτελούν τον πυρήνα της εταιρείας. Η ομάδα μας αποτελεί το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μας, αλλά και ένας από τους ουσιαστικούς παράγοντες της επιτυχίας μας

Δείτε μερικούς ακόμα

Eκλεκτές πρώτες ύλες και γνώση του ξύλου, εξασφαλίζουν την ποιότητα woodhouse-arvanitis. Ξυλεία Nιαγκόν, Mεράντι, Σουηδική αποτελούν τη βάση για την μακροβιότητα των προϊόντων, χωρίς να στερούν τη δυνατότητα να κατασκευαστούν εξ' ίσου ποιοτικά προϊόντα από ξυλεία της αρεσκεία σας.
Τα τελευταία 10 χρόνια έχουν εγκατασταθεί κουφώματά μας σε κατοικίες δίπλα στην θάλασσα σε σπίτια που βάλλονται στις πιο δύσκολες και αντίξοες καιρικές συνθήκες και όμως η βαφή των κουφωμάτων μας ανταποκρίνεται και δικαιολογεί την φήμη μας. Οι βαφές μας είναι υδατοδιάλυτες. Η διαδικασία βαφής των κουφωμάτων ξεκινάει με απεντόμωση και απομάκρυνση όλων των μυκήτων από το ξύλο. Ακολουθεί ολικός εμβαπτισμός του κουφώματος απο μηχανηματα τελευταίας τεχνολογίας. Πολλαπλές επιστρώσεις οικολογικών βαφών ψεκάζονται στην επιφάνεια του ξύλου. Θεωρούμε σημαντικό να φροντίζεται τις εξωτερικές επιφάνειες του κουφώματος με συχνότητα περιποίησης ανάλογη των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή σας. Με αυτό το τρόπο τα κουφώματα σας θα ακτινοβολούν την αρχική ομορφιά του ξύλου για πάντα.
Η τοποθέτηση των κουφωμάτων εκτελείται αποκλειστικά από ειδικά συνεργεία τοποθέτησης με άριστη τεχνογνωσία. Το τελικό φινίρισμα, η άριστη συμπεριφορά, η ευγένεια και η κατανόηση των συνεργείων μας είναι αυτά που μας χαραχτηρίζουν. Όλα τα υλικά στερεώσεις και μόνωσης πληρούν απόλυτα τις οικολογικές προδιαγραφές. Ξεκινώντας απομακρύνουμε προσεκτικά όλα τα υπολείμματα σκόνης και λάσπης που υπάρχουν στις μαρμαροποδιές ώστε τα μονωτικά υλικά να έχουν την καλύτερη πρόσφυση .Εφαρμόζουμε επάνω στο μάρμαρο υλικό με περιεκτικότητα τσιφλικούχων και αντιμολιών συστατικών επιτυγχάνοντας μια παχιά επίστρωση . Τοποθετούμε την κάσα του κουφώματος και πιέζουμε ώστε να ξεβράσει το μονωτικό υλικό και να κρατήσει μόνον το απαιτούμενο. Με ειδικό σπρέι σαπουνιού και νερού ψεκάζουμε και καθαρίζουμε την επιφάνια γύρω από το ξύλο και το μάρμαρο.Σφηνώνουμε και αλφαδιάζουμε την κάσα του κουφώματος και γεμίζουμε τα κενά περιμετρικά της κάσας με αφρώδες υλικό πολιουρεθάνης μηδενικής μετακίνησης αλλά άριστης μόνωσης και συγκόλλησης .Σε 20 λεπτά αφαιρούμε την περίσσια πολιουρεθάνη και βιδώνουμε ανά 35 εκ. περίπου με βίδες – στριφώνια αυτοδιάτρητες μήκους 7ως 22 εκατοστών .Στο κενό μεταξύ κουφώματος και τοίχου τοποθετούμε τα περιμετρικά αρμοκάλυπτρα ( περβάζια ) μέσα και έξω από το κούφωμα και με αυτόν τον τρόπο αποκρύπτουμε το κενό που αφήσαμε για την εφαρμογή της πολυουρεθάνης. Ακολουθεί ένας σχολαστικός έλεγχος για το τελικό φινίρισμα.Τελειώνουμε ρεγουλάροντας το κούφωμα ώστε να κλείνει για να λειτουργεί σωστά .
Τα διπλά τζάμια αποτελούν συνδυασμό δύο τζαμιών τα οποία ειναι σφαγισμένα αφήνοντας στο ενδιάμεσο ενα κενό αέρος. Με διπλά τζάμια εξοικονομοίτε εως και 15% απο τα εξοδα της ψύξης η της θέρμανσης.
Τα τρίπλεξ τζαμια εναι δυο τζάμια μαζι με μια μεμβράνη στο ενδιάμεσο. Η ένωση αυτή αυξάνει την αντοχή σε κρούση, αλλά ακόμα και όταν η κρούση είναι ισχυρή και προκληθεί θραύση το τζάμι δεν καταρρέει γιατί συγκρατείται από την μεμβράνη.
Τα ενεργειακά τζάμια είναι ένα διάφανο γυαλί, το οποίο έχει επίστρωση μικροσκοπικών μεταλλικών οξειδίων στη μία του πλευρά.Αυτή η επίστρωση δεν επιτρέπει τη μεταφορά θερμότητας από τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού στον εξωτερικό χώρο ή και το αντίστροφο.

Μερικά δείγματα εργασιών μας

Εκτύπωση Email